Zorgeloos bestellen

Gratis verzending, Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs om te proeffietsen

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

De Tunturi hometrainer is voortgekomen uit 90 jaar aan innovatie! Dit Finse bedrijf weet waar ze mee bezig zijn, en dat merkt u in de hometrainers en andere fitnessapparatuur van dit merk. Met een Tunturi hometrainer haalt u een apparaat in huis dat makkelijk te bedienen is, niet veel ruimte inneemt en u kunt zelfs een hometrainer aanschaffen die op batterijen werkt zodat u niet eens netstroom nodig heeft! Waar u een Tunturi hometrainer koopt? Bij Hometrainer.nl natuurlijk! De online specialist met de laagste prijsgarantie!

Een Tunturi hometrainer is zo eenvoudig of geavanceerd als u zelf wilt

Hometrainer.nl beschikt over de complete lijn van hometrainers van het merk Tunturi. U heeft de keuze uit veel verschillende modellen, van eenvoudig en compact, tot geavanceerd voor de veeleisende sporter. Kies bijvoorbeeld voor de gebruiksvriendelijke Tunturi Cardio Fit B30 wanneer u lekker op uw gemak wilt fitnessen. Bent u herstellende van een blessure of bent u het sporten weer lekker aan het opbouwen? Dan is de Tunturi Performance E50 of E60 ideaal. Wilt u meer een krachtige fietsbeweging maken met de Tunturi hometrainer? Dan is het Tunturi Competence F30 wellicht genoeg uitdaging voor u!

Neem contact met ons op bij vragen

Wilt u meer weten over de verschillende kenmerken van een Tunturi hometrainer? Of is uw oog gevallen op een van de andere fitnessapparaten van Hometrainer.nl, zoals bijvoorbeeld die van het merk Kettler? Neem dan vooral contact met ons op voor meer informatie door te bellen met 035 62 49 102. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale hometrainer, eventueel in onze winkel in Hilversum.

Webshop met showroom

Telefonisch bestellen

Evt. gemonteerd geleverd

Betalen met IDEAL / creditcard

14 dagen zichttermijn

Eigen servicedienst

Vragen? Neem dan direct contact op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.