Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs om te proeffietsen

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

De Tunturi hometrainer is voortgekomen uit 90 jaar aan innovatie! Dit Finse bedrijf weet waar ze mee bezig zijn, en dat merkt u in de hometrainers en andere fitnessapparatuur van dit merk. Met een Tunturi hometrainer haalt u een apparaat in huis dat makkelijk te bedienen is, niet veel ruimte inneemt, en u kunt zelfs een hometrainer bestellen die op batterijen werkt zodat u niet eens netstroom nodig heeft! Waar u een Tunturi hometrainer koopt? Bij Hometrainer.nl natuurlijk! De online specialist met de laagste prijsgarantie!

Een Tunturi hometrainer is zo eenvoudig of geavanceerd als u zelf wilt

Hometrainer.nl beschikt over de complete lijn van hometrainers. U heeft de keuze uit veel verschillende modellen, van eenvoudig en compact, tot geavanceerd voor de veeleisende sporter. Kies bijvoorbeeld voor de gebruiksvriendelijke Tunturi Pure Bike 1.1 wanneer u lekker op uw gemak wilt kunnen trappen. Bent u herstellende van een blessure of bent u het sporten weer lekker aan het opbouwen? Dan is de Tunturi Pure Bike 4.1 ideaal. Traint u om de Mont Blanc volgend jaar in een toptijd op te kunnen fietsen? De Tunturi Pure Bike 10.1 is de ultieme voorbereiding!

Contact bij vragen

Wilt u meer weten over de verschillende Tunturi hometrainers? Of is uw oog gevallen op een van de andere fitnessapparaten van Hometrainer.nl, zoals bijvoorbeeld die van het merk Hammer, Kettler of Finnlo? Neem dan vooral contact op voor meer informatie door te bellen met 035 62 49 102. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale hometrainer in Hilversum.

Webshop met showroom

Telefonisch bestellen

Evt. gemonteerd geleverd

Betalen met IDEAL / creditcard

14 dagen zichttermijn

Eigen servicedienst