Grote showroom in Hilversum!

Tunturi Pure

Tunturi Pure, de moderne lijn voor veeleisende sporters

Tunturi bestaat 90 jaar, en hebben i.v.m. dit jubileum een prachtige lijn aan fitnessapparatuur ontworpen. Ze hebben dit omgedoopt tot Tunturi Pure. Reden hierachter is dat ze weer terug naar hun basis zijn gegaan en modellen hebben ontwikkelt die er zeer strak en mooi uitzien. Niet te vergeten met vele moderne functies, gebruikmakend van tablets of smartphones.

Tunturi Pure hometrainers

De hometrainers staan binnen de Pure lijn bekend als de Tunturi Pure Bike 4.0, de Tunturi Pure Bike 6.0, de Tunturi Pure Bike 8.0 en de Tunturi Pure Bike 10.0. Zeer stabiele ergometers die uitblinken in gebruiksgemak en geschikt zijn voor de beginnende sporter maar ook voor de veeleisende gebruiker.

Tunturi Pure crosstrainers

Ook bij de crosstrainers die het vliegwiel achterin hebben is de aanduiding 4.0, 6.0 en 10.0 gebruikt met de toevoeging Cross. Voor de crosstrainers die aangedreven worden aan de voorkant zijn dit de Tunturi Pure Crosstrainer 4.0 Front, de tunturi Pure Crosstrainer 8.0 Front en de Tunturi Pure Crosstrainer 10.0 Front

Tunturi Pure loopband

Niet te vergeten de loopbanden natuurlijk, stuk voor stuk pareltjes met stabiele frames en krachtige motoren. Hier ook uitgaande van de Tunturi Pure Run 4.0 de Tunturi Pure Run 6.0 en de topper de Tunturi Pure Run 10.0.