Grote showroom in Hilversum!

Tunturi GO

Tunturi GO, kwaliteit voor een scherpe prijs

Tunturi GO is de nieuwste lijn van het bekende kwaliteitsmerk Tunturi. Doel is dat het eenvoudig in gebruik is, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. U hoeft u niet te verdiepen in ingewikkelde techniek of lastige trainingsprogramma’s. Op de fitnessapparaten van Tunturi GO is het opstappen en beginnen met trainen.

Voor een realistische prijs een prachtig product van het kwaliteitsmerk Tunturi; daar heeft u jarenlang plezier van.

Fitness thuis met Tunturi GO

De fitnessapparaten van Tunturi GO zijn ontworpen om het thuis trainen makkelijker en aantrekkelijker te maken. Met een mooie vormgeving, strak en niet te dominant wordt het fitnessapparaat een onderdeel van het meubilair. Gewoon omdat een sportieve leefstijl geintegreerd wordt in de dagelijkse praktijk. En wanneer het fitnessapparaat makkelijk te pakken is, wordt het gebruik ervan ook eenvoudiger.

Tunturi GO Run loopband

In deze lijn heeft Tunturi verschillende loopbanden ontwikkeld van een basic model tot een uitgebreide versie. De meer eenvoudige Tunturi GO Run 10 heeft een motor met 1,25 -2,0 pk, en kan daarmee een snelheid van 16 km per uur halen. De meest uitgebreide is de Tunturi GO Run 70 met een krachtige motor die 3,0-4,0 pk kan leveren en waarop een snelheid tot 20 km per uur gelopen kan worden. Voor elk sportief doel kunt u een passende loopband selecteren, of u comfortabel thuis wilt blijven bewegen of u wilt voorbereiden voor deelname aan een marathon.

Tunturi GO hometrainer, fiets en ligfiets

Deze snelle, strak en ergonomisch vormgegeven lijn heeft drie variaties voor zowel hometrainer als ligfiets. Deze fietsen bieden voor elke mate van inspanning keuzemogelijkheden. Naast de verschillen in programma’s kunt u varieren in weerstandniveau’s. Ook hier geldt dat voor elke sporter -gewoon meer bewegen of met hogere sportieve doelen- een geschikte hometrainer te koop is. De meest basic versie is de Tunturi GO bike 30, deze gebruikt als voeding AA-battererijen. Meer programma’s zijn op de Tunturi GO bike 50 te vinden, en meer opties voor trainen op basis van hartslag kan op de Tunturi GO Bike 70.

De 3 variaties van de Tunturi recumbent bikes -ligfietsen- bieden heel veel comfort door de lage instap, comfortabele zitting, rechte zithouding en instelbaarheid van zowel zadel, rugleuning als de handvatten. De eenvoudigste Tunturi GO ligfiets 30 heeft een beperkt en overzichtelijk aantal trainingsprogramma’s. Meer uitgebreid is de recumbent GO 50 en bij de GO 70 biedt de ligfiets een uitgebreid en toch overzichtelijk pakket met verschillende fittesten.

Tunturi GO Crosstrainer Front en Rear

De gebruikvriendelijke Tunturi GO heeft crosstrainers met het wiel vooraan en crosstrainers met het vliegwiel achteraan. Beide typen zijn in drie variaties waarbij steeds meer opties zijn in weerstandsniveaus, programma’s en extra’s. Een vliegwiel achter aangedreven crosstrainer geeft meer verticale beweging, de Tunturi GO Cross R30 is daarvan het basis model. Meer uitgebreid is de Tunturi Cross R50 of de R70. Crosstrainers met het vliegwiel achteraan zijn wat groter, en geven een langere gestrekte beweging. Dat is nog minder belastend voor knieen en achilles. Op de Tunturi Cross F30 zijn een beperkt aantal programma’s. Meer opties in trainen zoals op basis van hartslag zijn op respectievelijk de Tunturi Cross F50 en de Tunturi Cross F70. Bij alle elliptical trainers van het type Tunturi GO geldt dat het gebruiksgemak voorop staat; opstappen en starten met een goede cardiotraining.

Tunturi GO Roeitrainer

Strak vormgegeven en vooral ook heel praktisch is de roeitrainer van Tunturi GO roeitrainer 30. De roeier is inschuifbaar en biedt de recreatieve sporter een prettig en overzichtelijk fitnessapparaat. Het instellen van de roeier is duidelijk, en met de basic functies is het een kwestie van gaan zitten en gaan sporten.