Grote showroom in Hilversum!

Tunturi fitnessapparatuur

Tunturi bestaat alweer 90 jaar. Het van oorsprong Finse bedrijf is al tientallen jaren toonaangevend in fitnessapparatuur in Europa en zelfs ver daarbuiten.

Niet alleen bestaat het Scandinavische bedrijf al vele jaren, ook staan zij al die tijd garant voor topkwaliteit. Velen van u kunnen dat wellicht beamen omdat er in vele huizen en fitnesscentra een prachtig Tunturi fitnessapparaat staat opgesteld.

Van alle merken fitnessapparatuur is Tunturi in staat geweest te allen tijde een sterke prijs/prestatie toe te passen op hun apparaten. De goedkoopste zullen ze niet zijn, echter kijkend naar het design, de stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid hebben zij veel te bieden en dat maakt Tunturi fitnessapparatuur tot een genot in het gebruik. Voor ieder gebruiker van jong tot oud hebben ze dan ook een prachtig gamma aan producten.

Fitnessapparatuur in de breedste zin van het woord, waarbij kwaliteit en vormgeving voorop staan.

Tunturi hometrainers

De classic Line van Tunturi Hometrainers met het model 1.0 of 3.0 hebben veel te bieden met uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Door de eenvoudige en overzichtelijk bediening, geruisloos in gebruik; voor de gemiddelde gebruiker die thuis lekker fit wil worden of blijven een prima optie.

Tunturi ergometers

De betere hometrainers van Tunturi zijn ergometers, kenmerken zich door een veelzijdig karakter. Precies de doelen nastreven die u heeft gaat prima door een exacte werking van de cardio pulse functie. Train op hartslag in verschillende programma’s en val af of bouw snel uw conditie op. Is dit wat u zoekt koop dan een Tunturi ergometer.

Tunturi roeiapparaat

De 6.0 Tunturi Roeitrainers biedt een van de meest veeleisende trainingsmethoden. Roeien betekent alle spiergroepen trainen tijdens lekkere intensieve oefeningen. Een lekkere brede zitting en de dubbele rails zorgen voor veel comfort en stabiliteit.

Tunturi crosstrainers

De basis van de Tunturi Crosstrainers zijn de classic modellen. Een mooie lijn met aantrekkelijk geprijsde modellen die trainen makkelijk en comfortabel maken. Op zoek naar meer? Kies dan voor de Tunturi Pure Crosstrainers. Te kiezen in front of rear driven systemen. Ieder met zijn eigen unieke display met minder of juist meer functionaliteiten.

Tunturi loopbanden

Tunturi Loopbanden Classic run is de basis; een mooie lijn met aantrekkelijke modellen die gunstig geprijsd zijn. Bent u veeleisender dan zijn de Pure run modellen onder de Tunturi Loopbanden meer iets voor u, waarbij het zelfs mogelijk is om met de display verbinding te maken met het internet en de app te downloaden en zo in een nieuwe wereld terecht te komen.