Compacte hometrainer

Neem hieronder contact op of kijk in onze veel gestelde vragen

Bekijk de veel gestelde vragen

Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs om te proeffietsen

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Zorgeloos bestellen

Eerste jaar gratis service

Grote showroom in Hilversum

Gratis persoonlijk advies

Home // Professionele hometrainer

Bent u op zoek naar een professionele hometrainer voor uw fitness, fysiotherapiepraktijk of revalidatiecentrum? Wij hebben een zeer ruim assortiment met diverse modellen, zodat u zeker de juiste hometrainer vindt voor uw bedrijf.

Een professionele hometrainer van diverse merken

Een professionele hometrainer moet multifunctioneel zijn en perfect passen bij uw diensten. Daarom is het erg belangrijk om te beslissen wat u belangrijk vindt. Wilt u enkel voorgeprogrammeerde trainingen of moet er een mogelijkheid zijn om zelf trainingen aan te maken? Moet de hartslag meetbaar zijn en zo ja, op welke manier? En wilt u een Bluetooth-verbinding maken met de tablet of smartphone? Een professionele hometrainer heeft veel kenmerken! Wilt u zeker weten dat u een goede hometrainer kiest die geschikt is voor professioneel gebruik? Bij Hometrainer.nl hebben we een ruim aanbod met uiteenlopende modellen van verschillende kwaliteitsmerken. Denk hierbij onder andere aan:

Vraag een persoonlijk advies aan voor uw onderneming

Bij Hometrainer.nl denken we graag met u mee. Welke professionele hometrainer past het best bij uw onderneming? Vraag een persoonlijk advies aan een van onze deskundige medewerkers in de showroom in Hilversum of neem contact met ons op door te bellen naar 035 62 49 102. In de winkel kunt u bovendien proeffietsen op de verschillende modellen.

Neem vrijblijvend contact op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.