Advies nodig of wilt u iets kwijt?

Neem hieronder contact op of kijk in onze veel gestelde vragen

Bekijk de veel gestelde vragen

Over ons

Hometrainer.nl onderscheidt zich sterk door snelle levering, eigen servicedienst en een ruime showroom in Hilversum. Wij zijn een van de grootste en meest veelzijdige leveranciers van fitnessapparatuur in Nederland. Wilt u een crosstrainer kopen, bent u op zoek naar een ligfiets of een loopband, of wilt u zoekt u een roeitrainer dan bent u hier aan het juiste adres.

Onze allround winkel is al ruim 40 jaar zeer succesvol actief in zowel de winkel als in de webshop. De klanten van hometrainer.nl zijn voornamelijk particulieren die op een verantwoorde manier aan de conditie willen werken, maar ook sportscholen, fysiotherapeuten en revalidatiecentra maken gebruik van de diensten van hometrainer.nl

Showroom

In onze ruime showroom in Hilversum (700 m2) kunt u vele modellen bekijken, fitnessapparaten vergelijken en geven onze specialisten u persoonlijk advies. Hier kunt u ook terecht voor service, garantie en support.

De kwaliteitsmerken die wij verkopen zijn Kettler, Tunturi, Flow Fitness en Hammer. In onze showroom zijn verschillende fitnessapparaten te bekijken of te proberen. Daarnaast hebben we een wisselend assortiment met accessoires. Hier kunt u advies krijgen over de hometrainer die het best bij u past.

Adres showroom: Koningsstraat 6, 1213 AX Hilversum
Telefoon: 035 – 624 91 02

Heeft u een vraag? Bekijk de veel gestelde vragen of bekijk de pagina contact.

Wij helpen u graag verder. U kunt bij ons pinnen, contant betalen of met creditcard/mastercard.