Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs voor een proefrit

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Kettler S-Line fitnessapparatuur, een extra dimensie !

Kettler S-Line: Sporten 2.0 dus nog uitdagender, socialer en zeer resultaatgericht! De nieuwe toplijn van Kettler genaamd S-Line brengt een revolutie teweeg in het thuisfitness! Bent u 18 of 80 jaar, conditie wilt verbeteren of gewoon de overtollige kilo’s nu een keer echt kwijtraken. Kettler biedt met de nieuwe S-Line vele mogelijkheden. Kies voor de Racer, de ergometer of een crosstrainer uit deze sublieme lijn en vergeet niet de revolutionaire App te downloaden op uw smartphone of tablet. De verscheidenheid aan trainingsprofielen maken thuisfitness nog effectiever. Evalueren van uw trainingsessies kan allemaal online en natuurlijk deelt u uw prestaties met vrienden.

Alleen en toch sociaal

Lekker thuis trainen wordt ineens zeer sociaal met de S-line produkten. Training online plannen en alle prestaties delen met vrienden. Sterker nog; daag ze uit en ga de competitie aan in een virtuele omgeving met S-Line vrienden.

Design tot in detail

Deze toptrainers verstop je niet in de kelder of op zolder, het design is high-end en misstaat niet in de woonkamer of slaapkamer. Ook het design nodigt uit om toonbaar op te stellen en te ‘delen’.

APP Let’s GO

Ieder persoon heeft een ander doel: tot het uiterste in verschillende intervaltrainingen, of simpelweg constant uw prestaties verbeteren of gewoon calorieën verbranden? De nieuwe S-line produkten zijn in combinatie met de S-Fit App tot alles in staat verliest niet de door u gestelde doelen uit het oog. Plaats de smartphone of tablet in de speciale houder en maak via bluetooth verbinding met uw S-line produkt. Met de drie verschillende gebruikersprofielen: Challenge, Expert of Fun is er voor iedere gebruiker een passend aanbod aan trainingen.

S-Line produkten

Kettler Ergo S, de ergometer met fantastische mogelijkheden zoals touch screen maakt een cardiotraining effectief en leuk.

Kettler Racer S speedbike, een racerbike om de vingers bij af te likken. Zeer robuust frame dus erg stabiel, heerlijk zwaar vliegwiel. De echte racefiets sensatie voor binnenshuis fantastisch te gebruiken met S-fit APP.

Kettler Unix S, voor de ideale total body work-out. Profiteer van alle mogelijkheden op deze prachtige crosstrainer, inductie geremd met een zwaar vliegwiel voor een optimale soepele beweging.

Kettler Skylon S, de crosstrainer met front driven technologie, voor minder belasting van spieren en gewrichten. Ook hierbij een zeer soepele tred door het zware vliegwiel. Zeer stabiel en stil en super uitdagend met de S-Fit APP.