Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs voor een proefrit

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Kettler Giro C3 hometrainer kopen

Een passend fitnessapparaat zoals de Giro C3 van Kettler koopt u bij de online speciaalzaak met showroom: Hometrainer.nl. Kettler het fitnessmerk bij uitstek.

Specialisten in hometrainers; hoe kan het ook anders met zo’n naam. Al 30 jaar ervaring met fitnessapparatuur met een mooie showroom aan de rand van Hilversum met vele hometrainers.

Kettler Giro C3 veelzijdig en populair

Tijdsmeting, afstandsmeting, hartslagmeting, calorienverbruik en vele andere prettige kenmerken maken de Kettler Giro C3 tot een zeer populaire hometrainer. De weerstand wordt versteld met een elektronisch in te stellen magneet. Een zeer prettige fietsbeweging is het gevolg. Verder een groot aantal programma’s die trainen op de hometrainer nog leuker maken.

Calorieen verbranden? De Kettler Giro C3 hometrainer helpt u

Effectief kilo’s kwijtraken dat willen we allemaal. De Kettler Giro C3 is daarin uw trainingsmaatje. Op basis van uw gegevens kiest hij voor u de beste weerstand om snel en adequaat kilo’s kwijt te kunnen raken. Hij denkt echt met u mee want komt uw hartslag op een te hoog niveau dan zal de Kettler Giro P de weerstand zelf verlagen. Met recht dus een trainingsmaatje die helpt uw doelen te bereiken.

Bestellen en ontvangen

U kunt de Kettler Giro C3 bestellen op onze site. Langskomen in onze showroom in Hilversum kan natuurlijk ook. De Giro P staat altijd opgesteld om even te kunnen proberen. Na uw online bestelling maken wij een afspraak om de hometrainer te leveren. In het geval dat u de Giro C3 in de winkel besteld kunt u deze normaal gesproken direct meenemen.