Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs voor een proefrit

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Kettler Fitnessapparatuur

Hometrainer.nl is al jaren actief dealer van Kettler fitness apparatuur. Niet voor niets is Kettler al vele jaren marktleider op het gebied van homefitness in Europa. Het portfolio van Kettler is namelijk niet alleen groot, maar heeft ook voor iedere gebruiker een gepaste oplossing. In vele uiteenlopende prijscategorieen bieden ze een uitgebreid assortiment.

Hebt u interesse in een hometrainer, crosstrainer, roeitrainer, spinningfiets of loopband, kijk dan rond op de site en maak de voor u geschikte keuze uit het grote aanbod van Kettler.

Garantie op alle trainers van Kettler is maar liefst 3 jaar. Een teken dat het met de kwaliteit van Kettler wel goed zit.

Kettler hometrainers

De manier om door training op basis van veel omwentelingen uw doelen na te streven. De Kettler hometrainers onder de noemers: Giro, Golf en Polo bieden een ideale en makkelijke manier van thuistrainen. Simpel in het gebruik, stabiel en geruisloos zijn de basiskenmerken van deze hometrainers. Gegarandeerd dat trainen op deze hometrainers er voor zal zorgen dat u snel vele calorieen zal verbranden.

Kettler ergometers

Vaker trainen op een leukere manier en bovendien op basis van een exacte cardio training uw doelen bereiken. De ergometers van Kettler zijn de manier om echt fit te worden. Als je nog niet enthousiast bent dan word je dat wel als je erop zit. Doordat de trainingsdata kunnen worden overgebracht naar uw PC kunt u uw vorderingen prachtig volgen en waar nodig bijsturen. Het gentegreerde hartslag ontvanger zorgen voor meer inzicht in uw training, met als grote voordeel dat u sneller fit zal worden en tevens zal blijven.

Kettler crosstrainers

Mooie trainers voor thuis voor een uitgebalanceerde workout. De Kettler Crosstrainers laten zich het best typeren door het feit dat u uw complete lichaam traint. Door de vele nieuwe technieken die Kettler ontwikkeld heeft is trainen op de crosstrainer een prettige en weinig belastende manier van bewegen waarbij vele spiergroepen tegelijkertijd aangepakt worden. En is dit niet iets wat we allemaal willen.

Kettler roeitrainer

Het is niet nodig om een roeiboot aan te schaffen en op de dichtstbijzijnde vijver tekeer te gaan. Ruimtebesparend en lekker thuis een lichaam fitter maken op een ergonomische verantwoorde Kettler Roeitrainers. Roeien is heel effectief en traint net als bij de crosstrainer vele spiergroepen. Uw resultaten zullen snel tot stand komen. In verschillende prijsniveau’s biedt Kettler een mooi gamma aan roeiers.

Kettler Spinningfiets

Voor de echte sportievelingen zijn de ‘excercise bikes’ van Kettler een uitkomst. Kies voor de ultieme sportieve zit en geniet van het soepele draaien van het zware vliegwiel. Echt afzien doe je met een Kettler Spinningbike. De meest geavanceerde techniek zit verwerkt in het topmodel de Racer S. Download de app en neem deel aan races. Race tegen jezelf of train die laatste hamburger er keihard vanaf. Trainen op dit apparaat geeft een echte kick door de vele uitdagingen die in het verschiet liggen.

Kettler loopband

Train veilig op de modellen van Kettler. Lekker joggen bergop, de marathon lopen of gewoon lekker een uurtje wandelen. Alles kan op de Kettler Loopbanden . Betrouwbare motoren die stil zijn en orthopedische matten die dempen en er zo voor zorgen dat de belasting op uw spieren en gewrichten minimaal zijn. Ruimtebesparend doordat ze allen eenvoudig in te klappen zijn. Kortom hardlopen of wandelen daar hoef je de deur niet meer voor uit.