Hometrainer voor revalidatie

Neem hieronder contact op of kijk in onze veel gestelde vragen

Bekijk de veel gestelde vragen

Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs om te proeffietsen

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Zorgeloos bestellen

Eerste jaar gratis service

Grote showroom in Hilversum

Gratis persoonlijk advies

Home // Hometrainer revalidatie

De hometrainer is een gekende oefening bij revalidatie. Het is een cardio-oefening die u op uw eigen niveau en tempo uitvoeren, zonder dat deze veel druk op specifieke gewrichten legt. Er is dus geen schokbelasting op spieren, pezen en gewrichten. De hometrainer in uw revalidatietraject opnemen is dan ook een aanrader!

Waarom is een hometrainer erg geschikt voor revalidatie?

Met de hometrainer bootst u de beweging van een fiets na. Een professionele hometrainer wordt vaak gebruikt bij revalidatie na ongelukken en operaties. Op deze manier traint u zonder risico uw spieren en conditie om dit terug op peil te krijgen. Door een hometrainer met scherm te gebruiken wordt de revalidatie erg divers. Kies bijvoorbeeld voor een apparaat met Bluetooth-verbinding zodat u door diverse landschappen rijdt. Het is ook mogelijk om de hometrainer te koppelen aan uw tablet of smartphone, waardoor u meer inzicht heeft in uw revalidatie.

Ontdek alles over onze verschillende revalidatiehometrainers

Wilt u meer informatie over onze hometrainers en zo ontdekken welke het meest geschikt is voor revalidatie? Of heeft u een bepaald model op het oog, zoals de Flow Fitness DHT2000i en wilt u meer weten over de specificaties? Wij staan voor u klaar. Breng een bezoek aan onze winkel in Hilversum of neem contact met ons op. Onze deskundige medewerkers zijn bereikbaar als u belt naar 035 62 49 102.

Neem vrijblijvend contact op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.