Hometrainer met scherm

Neem hieronder contact op of kijk in onze veel gestelde vragen

Bekijk de veel gestelde vragen

Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs om te proeffietsen

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Zorgeloos bestellen

Eerste jaar gratis service

Grote showroom in Hilversum

Gratis persoonlijk advies

Home // Hometrainer met scherm

Veel mensen kiezen ervoor om een hometrainer met scherm te kopen. Dat is niet verwonderlijk, want het scherm heeft meerdere functionaliteiten bij een hometrainer! Wij geven u graag een persoonlijk advies over het meest geschikte model zodat u het maximale uit uw trainingen haalt.

Een hometrainer met scherm geeft meer inzicht in uw training

Een scherm wordt vaak met reden aan een hometrainer toegevoegd. Het heeft een specifiek doel en kan u dus helpen om uw trainingen op een prettige wijze uit te voeren. Welke van de onderstaande doelen vindt u belangrijk?

  • Virtueel trainen: door de hometrainer te koppelen met uw smartphone of tablet wordt het mogelijk om in een virtueel landschap te fietsen op uw hometrainer.
  • Entertainment: kijk tijdens de training films en series of luister naar uw favoriete muziek.
  • Training bijhouden: krijg (real-time) inzichten in uw training zoals tijd, aantal kilometers, verbrande calorieën en snelheid.
  • Bedieningspaneel: met het scherm kunt u de hometrainer bedienen. Selecteer eenvoudig een training of pas de weerstand aan.

Bestel het apparaat eenvoudig online

In onze webshop vindt u verschillende modellen als u op zoek bent naar een hometrainer met scherm. Bij ons kunt u zorgeloos bestellen! U heeft namelijk na aankoop 100 dagen bedenktijd én de mogelijkheid om de hometrainer met scherm gratis te retourneren als deze niet aan uw verwachtingen voldoet. Heeft u vragen over een van onze hometrainers? Neem dan contact met ons op via 035 62 49 102 of breng een bezoek aan onze winkel in Hilversum.

Neem vrijblijvend contact op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.