Hometrainer met een lage instap

Neem hieronder contact op of kijk in onze veel gestelde vragen

Bekijk de veel gestelde vragen

Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs om te proeffietsen

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Zorgeloos bestellen

Eerste jaar gratis service

Grote showroom in Hilversum

Gratis persoonlijk advies

Home // Hometrainer lage instap

Een hometrainer met een lage instap maakt fitness voor iedereen toegankelijk. Door een hometrainer te voorzien van een lage instap wordt op- en afstappen heel eenvoudig, zodat u altijd stabiel op het zadel gaat zitten. Bij Hometrainer.nl hebben we een divers assortiment hometrainers beschikbaar.

Voor wie is een hometrainer met lage instap geschikt?

Dankzij de lage instap zijn deze hometrainers vooral geschikt voor ouderen, mensen die minder goed ter been zijn of mensen die aan het revalideren zijn. Het is laagdrempelig vanwege het gebruikersgemak en de stevigheid van de constructie. Dit is voor veel (beginnende) sporters erg fijn! Een hometrainer met een lage instap hebben we van verschillende kwaliteitsmerken. Bij Hometrainer.nl vindt u onder andere:

Kom testrijden in onze winkel

Wilt u eerst kijken of de lage instap van de hometrainer voldoende is, zodat u fijn op en af kunt stappen? In onze winkel in Hilversum hebben we verschillende modellen staan om te testen. Hier staan de deskundige medewerkers klaar om u te voorzien van advies. Wilt u liever online een hometrainer met lage instap bestellen en heeft u tijdens het bestelproces vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 62 49 102.

Neem vrijblijvend contact op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.