Hometrainer kopen

Neem hieronder contact op of kijk in onze veel gestelde vragen

Bekijk de veel gestelde vragen

Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs om te proeffietsen

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Zorgeloos bestellen

Eerste jaar gratis service

Grote showroom in Hilversum

Gratis persoonlijk advies

Home // Hometrainer kopen

De hometrainer of fietstrainer die veel mensen kopen, is eigenlijk de basis van fitness en fitnessapparatuur voor thuisgebruik zoals wij dat nu kennen. Een product met een lange traditie in de fitnesswereld. Fiets u fit op een van de hometrainers van Hometrainer.nl! Kijk eens voor tips op hometrainer kopen

Met welke eigenschappen houdt u rekening als u een hometrainer gaat kopen?

Belangrijke kenmerken van de Hometrainer zijn: stabiliteit, remsysteem, programma’s, zadelverstelling, hartslagfuncties, gebruikersprogramma’s etc. Kortom een simpele hometrainer kopen zorgt ervoor dat u thuis lekker kunt bewegen. Een hometrainer met meer mogelijkheden zorgt voor beweging, comfort en bovendien gebruiksgemak en heeft ook meer mogelijkheden om uzelf te monitoren of u vorderingen maakt om zodoende de door u gestelde doelen te realiseren. Thuis trainen wordt dan ook leuker.

Cardio productlijn

De cardio productlijn staat voor comfortabel fietsen met o.a. hartslagmeting en over het algemeen slimme en gebruiksvriendelijke programma’s. Programma’s die ervoor zorgen dat u niet te zwaar traint om blessures te vermijden. Ook de overzichtelijke bedieningsunits, het eenvoudig verstellen van het zadel maken hometrainers geschikt voor het hele gezin, van 8 tot 80 jaar.

Contact opnemen bij vragen of voor advies

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe hometrainer? of wilt u een goedkope hometrainer in de aanbieding kopen? Bel ons tijdens kantooruren op 035 62 49 102 en laat u adviseren of kom langs in onze showroom in Hilversum.

Neem vrijblijvend contact op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.