Fietshometrainer

Neem hieronder contact op of kijk in onze veel gestelde vragen

Bekijk de veel gestelde vragen

Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs om te proeffietsen

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Zorgeloos bestellen

Eerste jaar gratis service

Grote showroom in Hilversum

Gratis persoonlijk advies

Home // Hometrainer fiets

Een hometrainer is een fitnessapparaat waarmee de beweging die u maakt op een fiets wordt nagebootst. Deze fietstrainer gebruikt u voornamelijk thuis, waar u zo lang of zo kort als u wilt een training volgt. Zeker als u niet in weer en wind op de fiets wilt stappen om aan uw conditie te werken, kan het kopen van een hometrainer de perfecte uitkomst bieden voor fitness aan huis! Bij Hometrainer.nl hebben we een ruim assortiment beschikbaar als u een fiets wilt kopen om fitness op uit te oefenen.

Met de hometrainer pakt u in huis de fiets!

Fietsen kent ontzettend veel voordelen. Deze vorm van cardio wordt gelinkt aan onder andere een beter slaappatroon, meer uithoudingsvermogen en verbeterde spieropbouw. Het is echter begrijpelijk dat u niet iedere dag naar buiten wilt als u thuis komt. Zeker als de regen naar beneden komt vallen, kiest u misschien liever voor een fietstrainer, die u dan wilt kopen om fitness op de fiets te doen. Dat is zeker geen gek idee! Met een fietstrainer werkt u thuis aan uw cardio en conditie, waardoor uw uithoudingsvermogen steeds groter wordt. Een hometrainer is dan ook ideaal voor ouderen of revaliderende mensen die wel willen bewegen, maar liever niet buiten in de kou op de fiets stappen. Om uw fitness en uithoudingsvermogen te verbeteren, is het kopen van hometrainer ter vervanging van een fiets een uitstekende keuze!

Ontdek ons uitgebreide assortiment online of in de winkel

Wilt u graag een hometrainer kopen voor uw thuisfitness of professionele sportschool om de beweging van een ritje op de fiets binnen na te bootsen? Bekijk het assortiment van Hometrainer.nl online en vind de perfecte fietstrainer voor bij u thuis! Daarnaast is het ook mogelijk om te ‘testrijden’ in onze winkel in Hilversum vooraleer u een fietstrainer gaat kopen – we hebben verschillende modellen van de fiets/hometrainer staan zodat u kunt kijken welke bij uw fitnessdoelen aansluit. Heeft u vragen over een van onze hometrainers? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 62 49 102.

Neem vrijblijvend contact op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.