Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs om te proeffietsen

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Assortiment

Kies voor een perfecte hometrainer van Hammer

Een hometrainer van het merk Hammer is het perfecte instapmodel voor thuisfitness. Op deze fietstrainer werkt u comfortabel aan een betere gezondheid. Dat terwijl de Hammer hometrainers enorm scherp zijn geprijsd. Ideaal voor als u net begint met sporten of wanneer u een beperkt budget heeft.

De hometrainer van Hammer, perfect om te beginnen met thuistrainen

Wilt u graag uw conditie verbeteren of wat kilo’s verliezen, maar heeft u geen zin of tijd om uzelf keer op keer naar de sportschool te slepen? Dan is een hometrainer precies wat u nodig heeft. Veel mensen die net beginnen met sporten kiezen voor hometrainers van het merk Hammer. Deze fietsen zijn scherp geprijsd, maar bieden wel voldoende uitdaging voor jarenlang trainingsplezier. Dit maakt de Hammer hometrainer tot het perfecte instapmodel. Hometrainer.nl verkoopt daarnaast ook hometrainers van vooraanstaande merken als:

Diverse programma’s en specificaties

Zelfs als u voor de meest sobere uitvoering van de Hammer hometrainers kiest, kunt u heel wat verwachten. Zo beschikt deze hometrainer over 12 programma’s, waarvan er 4 hartslaggestuurd zijn. Zo traint u altijd op uw eigen niveau. Daarnaast hebben de Hammer hometrainers een magneetrem en overzichtelijke display, waardoor ze handig in gebruik zijn. Wanneer u kiest voor een wat meer geavanceerde uitvoering van de hometrainer, profiteert u van een grotere keuze aan trainingsprogramma’s en mogelijkheden, en een muisstil aandrijfsysteem. Welke Hammer hometrainer kiest u?

Neem contact op voor advies op maat in Hilversum

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze voor uw nieuwe hometrainer? Of zoekt u een goedkope hometrainer in de aanbieding? Bel ons tijdens kantooruren op 035 62 49 102 en laat u adviseren! U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Hilversum.

Webshop met showroom

Telefonisch bestellen

Evt. gemonteerd geleverd

Betalen met IDEAL / creditcard

14 dagen zichttermijn

Eigen servicedienst