Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs voor een proefrit

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Hammer fitnessapparatuur

Nieuw in het assortiment op Hometrainer.nl is het merk Hammer. Hammer is ruim twintig jaar op de fitnessmarkt. Zij zijn in meer dan 40 landen actief en leveren ruim 600 fitness- en sportartikelen.

Op dit moment kunt u op Hometrainer.nl de hometrainers van hammer vinden, maar in de toekomst komen daar zeker nog andere artikelen bij.

Goedkope fitnessappaten

Hammer is een merk dat zeer scherp geprijsde fitnessartikelen aanbiedt.

Zoekt u een instapmodel waarop u een gezonde levensstijl kunt uitoefenen, dan is Hammer een optie. U betaalt niet voor opties, extra’s of programma’s die u niet gebruikt. U betaald een reele prijs voor een basic product.

Hammer hometrainer kopen

Zoekt u een nieuwe betrouwbare maar goedkope hometrainer dan bent u bij Hometrainer.nl aan het goede adres. Scherp geprijsd zijn onze instapmodellen, de aanbiedingen en de opruimmodellen. Alle fitnessartikelen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook met de garantie zit het goed, en mocht er toch iets aan de hand zijn dan kan onze technische dienst u helpen.

Hammer Hometrainers zijn scherp geprijsd. In de goedkoopste prijsklasse, maar ook in de midddenklasse heeft Hammer een type met meer extra’s en meer stabiliteit door een zwaarder vliegwiel.

Goedkoop en betrouwbaar

Bestellen bij Hometrainer.nl is een betrouwbare keuze. De webwinkel heeft het webshop Keurmerk. Maar net zo belangrijk is dat u uw keuze gegrond kunt maken. Want heeft u advies nodig dan kunt u heel veel informatie online vinden op onze website. Naast alle technische informatie kunt u onze showroom bezoeken om persoonlijk advies te vragen van onze professionele medewerkers.