Zorgeloos bestellen

Gratis verzending, Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs om te proeffietsen

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Flow Fitness is een innovatieve producent van fitnessapparatuur. Dit merk is in 2003 begonnen en heeft inmiddels een indrukwekkend assortiment aan apparaten opgebouwd die speciaal zijn ontworpen voor de thuismarkt. Hometrainer is officieel dealer van Flow Fitness. Dit vooraanstaande merk heeft fitnesstoestellen voor elk doel en in uiteenlopende prijsklassen. Alle hometrainers hebben als kenmerk dat ze veilig, overzichtelijk en mooi vormgegeven zijn. Heel belangrijk is dat ze voorzien zijn van een magneetrem. Hierdoor kunt u de weerstand aanpassen zonder veel slijtage aan bewegende onderdelen te veroorzaken. Ook levert een magneetrem weinig tot geen geluidshinder, een heel groot voordeel voor mensen die de hometrainer thuis gebruiken.

Waarom kiezen voor een hometrainer van Flow Fitness?

Misschien bent u al goed bezig en bent u zich aan het oriënteren op een loopband, crosstrainer of hometrainer. Dan komt u verschillende merken tegen die natuurlijk allemaal kwaliteitsproducten leveren. Dus waarom zou u dan toch kiezen voor een apparaat van Flow Fitness? Zoals gezegd richt Flow Fitness zich voornamelijk op de thuismarkt. Dat betekent dat bij het ontwerp van de apparatuur rekening gehouden wordt met de ruimte in uw woning. Van dit merk vindt u geen grote, logge, en zware apparaten. Wat u wel vindt is fraai vormgegeven fitnessapparatuur die u makkelijk op kunt bergen en waar u een zeer schappelijke prijs voor betaalt. Zo vindt u in ons assortiment onder andere:

De voordelen lopen nog verder op!

Door uw Flow Fitness apparatuur bij Hometrainer.nl te bestellen, spaart u ook nog eens de bezorgkosten uit! En laten we nog een laatste duit in het zakje doen, bij de apparatuur van Flow Fitness krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie op het frame! Geïnteresseerd? Bel voor meer informatie naar 035 62 49 102.

Webshop met showroom

Telefonisch bestellen

Evt. gemonteerd geleverd

Betalen met IDEAL / creditcard

14 dagen zichttermijn

Eigen servicedienst

Vragen? Neem dan direct contact op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.