Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs voor een proefrit

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Flow Fitness Fitnessapparatuur

Flow Fitness is een jong en dynamisch bedrijf dat zijn oorsprong vind in 2003. Ooit begonnen met een enkele roeitrainer zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een merk met een zeer compleet thuisfitness assortiment. Alle fitnessapparaten zien er eigentijds uit, beschikken over een groot bedieningsgemak en een scala aan functies.

Flow Fitness wil eigenlijk zeggen dat je in een staat komt (een flow) waarin je volledig opgaat in je activiteit van dat moment en dat de inspanning die word geleverd vrijwel moeiteloos verloopt.

Hometrainer.nl is al vele jaren dealer van Flow Fitness. Dat betekent dat wij ook een grote collectie fitnessapparatuur in onze showroom hebben opgenomen. Dit nodigt u hopelijk uit om eens langs te komen en te genieten van al het moois dat Flow Fitness te bieden heeft.

Om een cliche maar weer eens aan te spreken is de service die verleend wordt er een met een hoofdletter S. Op alle frames zit een garantie van maar liefst 10 jaar. Tevens wordt er op alle onderdelen en op arbeidsloon en voorrijkosten een garantie verleend van maar liefst 3 jaar. Nog een argument om te kiezen voor fitnessapparatuur van Flow Fitness!

Hieronder een korte impressie van de mogelijkheden die Flow Fitness te bieden heeft als het gaat om fitnessapparaten voor thuis.

Flow Fitness hometrainers

Een mooie lijn aan Flow Fittness Hometrainers die al verkrijgbaar zijn vanaf 249,00 euro. Eigentijdse belijning en vormgeving worden gecombineerd met gebruiksvriendelijk eigenschappen. Alle hometrainers zijn stil van aard en hebben robuust en stabiel frame. Tevens zijn ze allen zo in te stellen zodat het voor iedereen prettig is om plaats te nemen op een Flow Fitness hometrainer.

Flow Fitness crosstrainers

Ook in de lijn van de Flow Fitness Crosstrainers is er veel te kiezen. Flow Fitness heeft crosstrainers met een vliegwiel aan de voorzijde (Front drive) en crosstrainers met een vliegwiel aan de achterzijde (Rear driven). Al vanaf 529,00 euro is het mogelijk om een crosstrainer aan te schaffen, deze heeft niet de meest gevaceerde mogelijkheden maar is wel zo opgebouwd dat u er thuis prima mee aan de gang kan om uw doelen te realiseren.

Flow Fitness loopbanden

De Flow Fitness Loopbanden typeren zich door strakke lijnen en een mooie vormgeving zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Lekkere brede loopmatten en een geruisloze aandrijving worden gecombineerd met een prima bedieningsgemak. Voor elke loper is er wel een geschikte loopband. Van simpel met een gunstige prijsstelling tot geavanceerd voor de meer gevorderde loper. Denk dan aan een orthopedische loopmat USB aansluiting voor uw favoriete muziek en een motor van 3,5 pk!

Flow Fitness Roeiapparaten

Mooie en eigentijdse Flow Fitness Roeitrainers zijn te krijgen bij Flow Fitness die tevens ruimtebesparend zijn omdat ze functioneel kunnen worden ingeklapt. Soepele roeibewegingen en verschillende weerstandsniveau’s zorgen een een reeele roeitraining. Bij het roeien worden vele spiergroepen aangesproken zodat uw hele lichaam uiteindelijk fitter zal worden.

Profiteer van onze ervaring en expertise en bestel uw Flow Fitness fitnessapparatuur online bij Hometrainer.nl, of laat u adviseren door onze vakbekwame medewerkers in onze showroom in Hilversum.