Hometrainer voor fitness

Neem hieronder contact op of kijk in onze veel gestelde vragen

Bekijk de veel gestelde vragen

Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs om te proeffietsen

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Zorgeloos bestellen

Eerste jaar gratis service

Grote showroom in Hilversum

Gratis persoonlijk advies

Home // Fitness hometrainer

Als u thuis uw conditie wilt trainen, dan brengt u de fitness bij u thuis met een nieuwe hometrainer van Hometrainer.nl! Het is een specifieke vorm van conditietraining waarmee u uw uithoudingsvermogen verbetert. Deze lichamelijke oefening heeft talloze gezondheidsvoordelen. Bovendien wordt het vanwege de lage schokbelasting ook vaak toegepast in revalidatie- en vitaliteitstrajecten voor ouderen.

Een fitness bij u thuis met een hometrainer

Iedere hometrainer uit ons aanbod is geschikt als professionele hometrainer voor bijvoorbeeld een fitness of fysiotherapiepraktijk, maar kan ook gebruikt worden om thuis conditie te trainen. Een groot onderdeel van fitness is het trainen van de conditie door cardio-oefeningen te doen, bijvoorbeeld op de hometrainer bij u thuis. Dit maakt u zo simpel en prettig als u zelf wilt. Een compacte hometrainer is bijvoorbeeld veel lichter en eenvoudig te verplaatsen. Ideaal wanneer u niet per se een thuisfitness wilt inrichten, maar eerder een hometrainer gebruikt om op gezette momenten uw conditie te trainen. Een hometrainer met scherm heeft een prettige bediening. Sommige modellen zijn zelfs geschikt om tv-programma’s te kijken, muziek te luisteren of door een virtuele bergomgeving te fietsen tijdens uw training. U leest het al, als u thuis conditie wilt trainen in uw eigen fitness dan is een hometrainer een goede investering!

Vraag een persoonlijk advies aan

Ons uitgebreide aanbod biedt de perfecte hometrainer voor eenieder die thuis een fitness wilt inrichten om de conditie te trainen. Komt u er zelf niet aan uit in onze webshop? Neem dan contact met onze deskundige medewerkers op voor een persoonlijk advies. Wij zijn bereikbaar als u belt naar 035 62 49 102, maar u bent uiteraard ook welkom in onze showroom in Hilversum. Hier kunt u ook proefrijden op verschillende modellen.

Neem vrijblijvend contact op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.