Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs voor een proefrit

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Waterroeiers van First Degree Fitness

Nieuw in assortiment van Hometrainer.nl zijn de Fluid Rowers van First Degree Fitness.Deze roeitrainers zien er bijzonder uit, maar het belangrijkste is dat ze gebruik maken van unieke technologie en een ideale training bieden.

Waterweerstand

De Fluid Rowers maken gebruik van gepatenteerde Fluid Technology, het enige systeem in de wereld dat traploos instelbaar is en water als weerstand gebruikt. Waterweerstand heeft vele voordelen; het unieke geluid en de soepele weerstand geven u een ideale trainingsbeleving. De roeitrainers hebben extreem weinig bewegende delen in het fitnessapparaat met dus ook heel weinig onderhoud.

U kunt met een eenvoudige draaiknop zelf de weerstand aanpassen van vederlicht tot ongekend zwaar.

Professionele kwaliteit voor gunstige prijs

De Fluid Rowers roeitrainers zijn fitnessapparaten van professionele kwaliteit gemaakt voor consumenten. Met een gunstige prijs zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Voor mensen die normaal buiten roeien is dit een ideaal alternatief om binnen te trainen wanneer de omstandigheden daarom vragen. Geen last van het weer of de waterstand, zonder afleidingen gewoon thuis de roeitrainer pakken en uw eigen traningschema volgen.

De Fluid Rowers van First Degree Fitness zijn ontworpen met een roei-training op het water als referentie. Deze water-weerstand roeiers komen het dichtst bij zo’n ‘echte roeiervaring’. Zowel de heel ervaren en veeleisende sporters als recreanten kunnen een doelgerichte en uitdagende training doen op de roeitrainer.