Grote showroom in Hilversum!

DCT250i UP veelzijdige crosstrainer van Flow Fitness

UP, de nieuwe lijn van Flow Fitness

Flow Fitness heeft verschillende fitnessapparaten verbeterd. De UP-lijn is nog beter toegerust om u thuis een prettige en veelzijdige training te kunnen geven. Uiteraard met de service en garantie die u gewend bent van Hometrainer.nl

Webwinkel met showroom i Hilversum, Hometrainer.nl voor een groot assortiment, advies en service! Bezoek onze showroom en spreek onze ervaren collega’s zodat u een fitnessproduct koopt waarvan u jarenlang plezier heeft! Ga naar onze winkel >

Elliptical trainer voor alle grote spiergroepen

Een fitnessapparaat voor alle spiergroepen, dat is de crosstrainer. U kunt zelf uw armen actiever of juist minder actief laten meebewegen. Op een elliptical trainer traint u uw beenspieren, rug-, buik- en armspieren. Een compleet trainingsprogramma die u in alle comfort thuis kunt uitvoeren.

Op de beugels zitten hartslagsensoren, optioneel kunt u een borstband gebruiken. Trainen op hartslag zorgt dat u nog gerichter kunt werken naar u doelen zoals vetverbranden of het verbeteren van uw uithoudingsvermogen.

Low impact dus zonder schokbelasting

Trainen op een crosstrainer geeft een uitdagende training zonder dat u hoeft te springen of rennen. Uw voeten blijven op de planken staan, en met het vliegwiel achter zoals de DCT250i UP heeft beweegt u in een vloeiende tred op en neer. Uw knieën en enkels hoeven geen schokken van stappen of sprongen op te vangen – vooral voor mensen met blessures of als u wat zwaarder bent is dat een groot voordeel.

Stel de crosstrainer handmatig in op de gewenste zwaarte, of selecteer met de Smart Wheel eenvoudig één van de 24 programma’s.

Waar moet u op letten als u een crosstrainer wilt kopen? Lees meer >

Crosstrainer DCT250i UP van Flow Fitness

De DCT250i UP biedt complete trainingsopties. En nog meer. Want koppelt u uw tablet of smartphone en installeert u de fitnessapp dan heeft u direct nog veel meer keuzemogelijkheden.

De iConsole+ app is gratis, gebruiksvriendelijk en voorzien van mooie vormgeving. U kiest zelf welke route u gaat nemen: door de Alpen, een tocht door Toscane of beklimt u de Pyreneeën. Op de monitor ziet u de fictieve omgeving, en aan het eind deelt u eenvoudig uw sportieve prestaties met vrienden.

Lees meer over de Flow Fitness crosstrainer DCT 250i UP >