Compacte hometrainer

Neem hieronder contact op of kijk in onze veel gestelde vragen

Bekijk de veel gestelde vragen

Zorgeloos bestellen

Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs om te proeffietsen

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Zorgeloos bestellen

Eerste jaar gratis service

Grote showroom in Hilversum

Gratis persoonlijk advies

Home // Compacte hometrainer

Heeft u thuis niet veel ruimte en bent u daarom op zoek naar een compacte hometrainer? Of wilt u graag een eenvoudig verplaatsbaar model voor uw sportschool? Bij Hometrainer.nl hebben we een divers assortiment met verschillende compacte modellen. Wij geven u graag een deskundig advies!

De kwaliteit van een compacte hometrainer

Dat het een compact model betreft, wilt niet zeggen dat het geen goede hometrainer is! Bij Hometrainer.nl bieden wij namelijk enkel kwaliteitsmerken aan, zodat u altijd het beste fitnessapparaat in huis of in uw sportschool heeft. Maar wat is een compacte hometrainer eigenlijk? Wij zien een compacte hometrainer als een lichter model dat eenvoudiger te verplaatsen is. Zo zien wij de Kettler Tour 800 en de Flow Fitness UB5i als compacte modellen op het gebied van hometrainers.

Kom proeffietsen in onze winkel

Heeft u uw oog laten vallen op een compacte hometrainer uit ons assortiment, maar wilt u deze eerst testen? Dan bent u welkom in onze winkel in Hilversum, waar we verschillende compacte hometrainers klaar hebben staan voor een testrit. Bestelt u liever online in de webshop? U kunt zorgeloos bestellen door gebruik te maken van onze 100 dagen bedenktijd! Voor vragen zijn wij bovendien tijdens kantoortijden bereikbaar als u belt naar 035 62 49 102.

Neem vrijblijvend contact op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.