Grote showroom in Hilversum!

 • zorgeloos bestellen
  gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd
 • eerste jaar gratis service
  bij je thuis of met haal & breng service
 • 100% fietsklaar geleverd aan huis
  6 dagen per week of bij 77 afhaalpunten
 • gratis persoonlijk advies
  dagelijks bereikbaar tot 22u, zondag tot 18u
 • laagste prijsgarantie

Best verkocht

MEER OVER
TUNTURI GO CROSS R30
CROSSTRAINER
€649.00
FLOW FITNESS DCT250 CROSSTRAINER
35% KORTING
€649.00
FLOW FITNESS
DCT1100 CROSSTRAINER
€649.00

SERVICE

 • webshop met showroom
 • snelle levering
 • telefonisch bestellen
 • betalen met ideal, visa, mastercard ae
 • zelf ophalen in hilversum
 • 14 dagen zichttermijn
 • evt. gemonteerd geleverd
 • eigen servicedienst

MEER OVER SERVICES

ONZE SHOWROOM

Heeft u advies nodig of wilt u een opmerking kwijt, dan kunt u telefonisch contact opnemen tijdens openingstijden va onze showroom. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen. Nog persoonlijker ? kom dan langs in onze showroom.

hometrainers
en meer

hometrainer.nl is de meest uitgebreide winkel op het gebied van fitness apparatuur om thuis of sem-professional aan uw conditie te werken. U kunt online bestellen via deze site, of in onze showroom waar talloze modellen voor u staan opgesteld. Hometrainer nl is al sinds 1983 het centrum voor gezondheid en sportiviteit in midden-nederland, met als credo: “de beste kwalitiet voor de meest gunstige prijs”

MERKEN

Vele merken hometrainers, crosstrainers, loopbanden, roeitrainers en andere fitness apparaten zijn bij ons uit voorraad leverbaar: Kettler, Tunturi, Flow Fitness, Stamm en Hammer sieren onze showroom. Allemaal wel marken die staan voor kwaliteit en die u de aankomende jaren niet in de steek zullen laten. Wij streven namelijk naar “tevreden klaten” en dat bereiken we alleen door die merken ann te bieden die aan onze eisen voldoen. Want pas als u tevreden bent den zijn wij dat ook.

ERKEND DEALER VAN O.A.

Train op uw eigen tempo met een hometrainer

Wanneer het tijd wordt om weer fit te worden, is een hometrainer ideaal om aan uw conditie en figuur te werken. Veel mensen willen best iets aan sport doen maar kijken op tegen het bezoeken van de sportschool. Het is er vaak druk waardoor uw favoriete apparaten meestal bezet zijn. Bovendien vergt het nogal wat van uw motivatie om uzelf na een lange dag nog naar de sportschool toe te slepen. Bij Hometrainer.nl vindt u een breed aanbod aan hometrainers, crosstrainers, roeitrainers en meer. En dat allemaal voor de laagste prijsgarantie! Kijk nu in de webshop voor de ideale hometrainer voor u!

Gebruik de hometrainer zoals die bedoeld is, om thuis te trainen!

Jaren geleden is de fitnesswereld in vogelvlucht geraakt en dat heeft geleid tot een wildgroei aan sportscholen, helaas met wisselende kwaliteit. Het lijkt wel alsof u tegenwoordig enkel nog kunt kiezen uit een dure sportschool met een abonnement waar allerlei zaken in zitten die u helemaal niet gebruikt, of een goedkoop abonnement bij de lokale fitnessfabriek. Met een hometrainer hoeft u deze keuze helemaal niet meer te maken! U kunt gewoon lekker thuis, op uw eigen tempo en in uw eigen vertrouwde omgeving aan uw conditie werken.

Breed aanbod van verschillende hometrainers

Bij Hometrainer.nl heeft u de keuze uit verschillende hometrainers, ieder met zijn eigen eigenschappen. Het geeft dus ook niet als u geen ervaring heeft met het fietsen op een hometrainer. U kunt op vrijwel alle modellen zeer eenvoudig een programma selecteren en beginnen met fietsen. Alle hometrainers zijn van bekende merken als Kettler, Hammer en Tunturi, waardoor u altijd een hometrainer kunt kopen waar u nog jarenlang plezier van heeft! Met het kopen van een hometrainer zet u de eerste stap naar een gezonder leven.

geen verzendkosten

veilig betalen

showroom

7 dagen retour