Meer over

Tunturi
competence F20

€ 489.00

Op zoek naar een hometrainer?

Let op: Voor levertijden bel 035 624 9102

L

Bekijk de producten

Zorgeloos bestellen

Gratis verzending, Gratis retourneren & 100 dagen bedenktijd

Grote showroom in Hilversum

Kom langs voor een proefrit

Gratis persoonlijk advies

Persoonlijk advies in onze winkel of telefonisch

Maak uw keus

In onze brede selectie

Betaal veilig

In uw eigen omgeving

Gratis bij u thuis

Binnen 8 werkdagen

Wilt u komen proeffietsen met persoonlijk advies?

Kom langs in de showroom

Wanneer het tijd wordt om weer fit te worden, is een hometrainer ideaal om aan uw conditie en figuur te werken. Veel mensen willen best iets aan sport doen, maar zien op tegen het bezoeken van de sportschool. Het is er vaak druk waardoor uw favoriete apparaten meestal bezet zijn. Bovendien vergt het nogal wat van uw motivatie om uzelf na een lange dag nog naar de sportschool toe te slepen. Bij Hometrainer.nl vindt u een breed aanbod aan hometrainers met de laagste prijsgarantie die u eenvoudig kunt bestellen! In het uitgebreide aanbod van onze winkel vindt u zeker de ideale hometrainer om te kopen.

Gebruik de hometrainer zoals die bedoeld is, om thuis te trainen!

Jaren geleden is de fitnesswereld in vogelvlucht geraakt en dat heeft geleid tot een wildgroei aan sportscholen, helaas met wisselende kwaliteit. Het lijkt wel alsof u tegenwoordig enkel nog kunt kiezen uit een dure sportschool met een abonnement waar allerlei zaken in zitten die u helemaal niet gebruikt, of een goedkoop abonnement bij de lokale fitnessfabriek. Door zelf een hometrainer te kopen, hoeft u deze keuze helemaal niet meer te maken! U kunt gewoon lekker thuis aan uw conditie werken, op uw eigen tempo en in uw eigen vertrouwde omgeving.

Eigenschappen om rekening mee te houden bij het kopen van een hometrainer

Hometrainers hebben als belangrijkste kenmerken stabiliteit, remsysteem, programma’s, zadelverstelling, hartslagfuncties en gebruikersprogramma’s. Het kopen van een simpele hometrainer zorgt ervoor dat u thuis lekker kunt bewegen. Een hometrainer met meer mogelijkheden zorgt voor beweging, comfort en bovendien gebruiksgemak en heeft ook meer mogelijkheden om uzelf te monitoren. Thuis trainen wordt dan ook leuker.

Breed aanbod van verschillende hometrainers

Bij Hometrainer.nl heeft u de keuze uit verschillende hometrainers, ieder met zijn eigen eigenschappen. Het geeft dus niet als u geen ervaring heeft met het fietsen op een hometrainer. U kunt op vrijwel alle modellen zeer eenvoudig een programma selecteren en beginnen met fietsen. Alle hometrainers zijn van bekende merken als:

Hierdoor kunt u bij ons altijd een hometrainer kopen waar u nog jarenlang plezier van heeft! Met het kopen van een hometrainer zet u de eerste stap naar een gezonder leven. Wilt u eerst een van de hometrainers testen voor aankoop? In onze showroom in Hilversum vindt u verschillende modellen zodat u kunt testen welke hometrainer het best bij uw fitnessdoelen past.

Webshop met showroom

Telefonisch bestellen

Evt. gemonteerd geleverd

Betalen met IDEAL / creditcard

14 dagen zichttermijn

Eigen servicedienst